Bildiri Çağrısı: International Conference on Security of Information and Networks (SINCONF) | Yazılım Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ

Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla Elçi’nin düzenlemekte olduğu 14. International Conference on Security of Information and Networks kongresinin bildiri çağrısına (SINConf 2021, www.sinconf.org) adresinden ulaşabilirsiniz.

Kongre uluslararası 12 üniversitenin ortaklığı ile düzenleniyor; yerli düzenleyiciler Hasan Kalyoncu Üniversitesi (%100 destekçi) ve İstanbul Teknik Üniversitesi’dir.

Kongre 15-17 Aralık 2021 tarihinde çevrimiçi yer alacak ve bildiriler kitabı IEEE tarafından basılıp IEEE Xplore’a yüklenecek, böylece sürekli çevrimiçi erişimde kalacaktır.

Bildiri kabulü son tarihi 10 Kasımdır.