DSC HKU IDEATHON 2021 | Yazılım Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ

DSC HKU IDEATHON 2021

13-14 Şubat 2021 tarihlerinde Google Developer Student topluluğu olarak  ödüllü IDEATHON etkinliği düzenlenecektir.

Google her yıl Solution Challenge başlığı altında Üniversiteler arası proje yarışması düzenlemekte ve toplumsal sorunlara teknolojik bazlı bir çözüm üretilmesini amaçlamaktadır. Bu senenin teması Birleşmiş Milletler’ in 17 Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından en az birini ele alarak; Google teknolojileri ile çözüm üretmek.

Google Developer Student topluluğu olarak Solution Challenge yarışması öncesi bir fikir yarışması düzenleyerek farklı proje fikirlerinin oluşmasına imkan sağlamak istiyoruz. IDEATHON fikir yarışmamızda amacımız, yarışmacıların belirlediği bir konu üzerinden mentör destekleri ve workshoplarla takımlarımızın fikir oluşturmasında yardımcı olup Solution Challenge’a başvurabilmesine destek olmaktır.

Kayıt için ;