2024-2025 Güz Dönemi Ders Kayıtları Hk. | Yazılım Mühendisliği | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ

2024-2025 Güz Dönemi Ders Kayıtları Hk.

Merhaba Arkadaşlar,

2024-2025 Güz Dönemi ders kayıtları, 17-22 Eylül tarihleri arasında OBS sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Bu yıl, bölüm ve fakülte olarak yeni bir müfredat hazırlanmış olup, senato kararı gereği, 2024-2025 Güz Dönemi’nden itibaren 1. sınıf öğrencilerinden başlayarak uygulanacaktır.
Diğer sınıflardaki öğrenciler, mevcut müfredata göre ders seçimlerini yapmaya devam edecektir.

Mezuniyet sürecinde herhangi bir aksaklık yaşamamanız adına, ders seçimlerinizi yaparken ilgili müfredatları dikkatlice kontrol etmeniz büyük önem taşımaktadır.

OBS sisteminde bazı derslerin kredi ve AKTS değerlerinde değişiklikler yapılmış olup, bu sebeple derslerin iki farklı şubesi açılmıştır.
Ders kayıtlarınızda herhangi bir sorunuz olursa veya problem yaşarsanız aşağıda belirtilen e-mail adresleriyle iletişime geçebilirsiniz:

1. Sınıf ———————> yeşim.gorur@hku.edu.tr

2. Sınıf ———————> asli.gursoy@hku.edu.tr

3. Sınıf ———————> hatice.sirin@hku.edu.tr

4. Sınıf ———————> hatice.sirin@hku.edu.tr

Yatay ve Dikey Geçiş —> yeşim.gorur@hku.edu.tr

Yeni döneminiz hayırlı olsun!